Combis & IBM Cyber Security Day – 29.9.2022.

Da biste se uspješno nosili sa cyber napadima morate stalno biti u top formi. Mi to znamo najbolje, zato smo, u suradnji s IBM-om pripremili za vas novu edukaciju. Dođite i saznajte najnovije taktike u borbi protiv cyber kriminalaca.

S nestrpljenjem Vas očekujemo na edukativnom druženju koje organiziramo u četvrtak 29. rujna, 2022. u Clubhouse Golf event centru na adresi Jadranska avenija 6 u Zagrebu, s početkom u 9:30 sati. Naš je glavni cilj da vas čim bolje pripremimo za optimalan odgovor na potencijalne sigurnosne ugroze. Tempirajte security formu s nama, prijavite se već danas!

Pomozite nam da budemo još bolji. Vaše mišljenje nam je važno.
09:15 – 10:00 | Registracija uz kavu dobrodošlice

Osvježite se prije početka predavanja uz kavu i zalogaj.

10:00 – 10:30 | 4 jednostavna koraka do vrhunske SIEM zaštite – Ivan Petrović, IBM

Zagrijavanje kreće uz temu SIEM-a (Security Information and Event Management). Svi znamo koliko za sigurnost znači dobro SIEM rješenje. A znate li zašto je baš IBM QRadar SIEM uvijek u vrhu Gartnerovog kvadranta i kako možete dodatno unaprijediti postojeći SIEM? Upravo će to biti okosnica prvog predavanja. Dođite na vrijeme i saznajte što sve treba imati SIEM budućnosti – koristit će vam.

Preuzmite prezentaciju

10:30 – 11:00 | Kad EDR (Endpoint Security Detection) postane MDR (Managed Detection Response) – Rajko Mihajlović i Jakov Bikić, Combis

Ključna riječ vezana za EDR je vidljivost. Super, detektirali smo ranjivost, ali imamo li kontekst detekcije? Znamo li kako je došlo do prijetnje, jesmo li sigurni da je prijetnja otklonjena? Tko uopće gleda detekcije? Naslućujete i sami, dok EDR pruža velike mogućnosti, puna snaga EDR-a može se iskoristiti samo ako imate ljude koji su dovoljno stručni za analizu. Tu se možete osloniti na naše mišiće. Combisovi security stručnjaci analiziraju detekcije, javljaju ako primijete nešto sumnjivo, šalju izvještaje, prate trendove. Iskoristite našu specijalnost. Više o temi saznajte na predavanju.

Preuzmite prezentaciju

11:00 – 11:30 | Procedura odgovora na sigurnosne incidente - korisni savjeti na temelju primjera iz prakse, Pero Kristić, Combis

U vremenu kada pitanje nije hoće li se dogoditi sigurnosni incident, već kada će se dogoditi (i koje će posljedice biti!), potrebno je imati unaprijed definiran plan te raspisanu proceduru odgovora na sigurnosne incidente. Samo takav pristup omogućuje da se posljedica proboja minimizira te da se otkriju uzroci koji su doveli do te situacije, kako bi se ista spriječila u budućnosti. Praksa pokazuje kako odgovor na sigurnosne incidente bez prethodne pripreme predstavlja veliki izazov i često ne daje željene rezultate pa je ideja da se kroz ovu prezentaciju, temeljem stvarnih iskustava, ukaže na ključne aktivnosti koje je potrebno provesti s ciljem kvalitetnijeg odgovora na sigurnosne prijetnje, a samim time i na sprečavanje ponavljanja takvih incidenata u budućnosti.

Preuzmite prezentaciju.

11:30 – 13:00 | Zakuska

Posebno će nam zadovoljstvo biti ugostiti vas i na ukusnoj zakusci koja slijedi nakon predavanja.

Prijave su zatvorene.

 

 

 

 

Prijavite se već danas i osigurajte svoje mjesto.

Za sve dodatne informacije slobodno se obratite na broj telefona +38513657413 ili pošaljite e-mail na adresu: marketing@combis.hr.