CoMSec – Managed Security usluge

Combis kao Managed Security Services Provider (MSSP) pouzdan je partner koji pruža vrhunski izbor objedinjenih sigurnosnih usluga! Naša misija je pojednostaviti i ubrzati IT procese, a da pri tome poboljšamo vašu produktivnost i umanjimo troškove.

 

Vaš in-house tim stručnjaka može analizirati samo prijetnje koje se događaju u okruženju za koje je nadležan. S druge strane, Combisov tim stručnjaka se svakodnevno susreće s raznovrsnim prijetnjama u mnogobrojnim okruženjima. Praćenje aktualnih sigurnosnih prijetnji, tehnoloških noviteta i kompleksnosti prepustite nama jer – to je naš primarni posao.

Dakle, korisnici više ne moraju voditi brigu o odabiru ispravne tehnologije, inetrgacije različitih rješenja i kontunirane dnevne brige o sustavu, već konzumiraju usluge cyber security zaštite, a sam pozadinski posao 24×7 borbe s ugrozama odrađuje dedicirani cyber security tim profesionalaca.

 

Combis kao Managed Security Services Provider (MSSP) pouzdan je partner koji pruža vrhunski izbor objadinjenih sigurnosnih usluga! Naša misija je pojednostaviti i ubrzati IT procese, a da pri tome poboljšamo vašu produktivnost i umanjimo troškove. Praćenje aktualnih sigurnosnih prijetnji i obranu od istih, tehnoloških noviteta i kompleksnosti prepustite nama jer – to je naš primarni posao.

Preuzmite naše brošure i saznajte više:

 

Poslujemo s više od 500 zadovoljnih korisnika.
Postanite i Vi dio naše obitelji.