fbpx
 

CRM

Customer Relationship Management

Kroz ulogu jednog od vodećih sistem integratora i godine iskustva u razvoju poslovnih rješenja, izgradili smo veliko iskustvo u implementaciji i prilagodbi CRM rješenja prema specifičnim potrebama i zahtjevima svakog pojedinog korisnika. Combis u ovom trenutku ima i konstantno gradi tim koji je usmjeren prema vodećim tehnologijama i platformama.

Naši CRM stručnjaci su kroz višegodišnje iskustvo u radu sa korisnicima i isporuci end-to-end rješenja uspjeli nadograditi neka od priznatih industrijskih CRM rješenja (npr. Microsoft Dynamics) čime dodatno nadograđujemo i širimo njihovu primjenu. Uz standardno omogućavanje dostupnosti svih podataka o svakom korisniku na jednom mjestu, bez obzira na vrijeme i mjesto njihovog nastanka, korisniku je omogućeno strateško planiranje prodaje za sljedeću godinu po proizvodima, po korisnicima te po organizacijskom nivou – od pojedinih sektora pa do voditelja.

Intuitivno, fleksibilno oblikovano i samim time jednostavno upravljivo rješenje, namijenjeno je svim srednjim i velikim tvrtkama koje imaju potrebu sustavnog praćenja poslovnog odnosa s korisnicima te planiranja i automatizacije prodaje.

Naši CRM konzultanti pomažu u modeliranju poslovnih procesa, daju savjete o najboljim praksama te implementiraju i daju podršku za CRM strategiju na pouzdanoj i robusnoj platformi. Mi isporučujemo rješenja prilagođena korisnicima koja se integriraju s postojećim sustavima i aplikacijama kako bi se unaprijedila produktivnost, povećala efikasnost te poboljšao angažman korisnika.

Poslujemo s više od 500 zadovoljnih korisnika.
Postanite i Vi dio naše obitelji.