Prednosti Latitude poslovnih računala  

INTELIGENCIJA

Privatnost koju pokreće inteligencija 

 

Latitude računala pametno brinu o vašoj privatnosti. Mogu otkriti kad netko gleda u vaš ekran i automatski zaštititi sadržaj, ali i kada vaš pogled odluta kako bi u tim trenucima uštedili bateriju i čuvali privatnost. 

SURADNJA

Surađujte kao da ste na sastanku uživo 

 

Latitude računala eliminiraju neželjenu pozadinsku buku, kao i pozadinsku buku sudionika vašeg poziva. Koristite video visoke kvalitete u svim uvjetima osvjetljenja uz FHD IR kamere s dvostrukim senzorima i vremenskim smanjenjem pozadinskih šumova. Budite na 2 mreže odjednom s prvom simultanom višemrežnom vezom na svijetu za brže preuzimanje podataka i videozapisa. 

PERFORMANSE

Idealne za današnji multitasking 

 

Latitude računala koriste najnovije procesore, a njihov jedinstven sustav toplinske inovacije održava sustav hladnim i tihim. 

DOŽIVLJAJ EKRANA

Dizajn koji se ističe 

 

Uz tanke okvire dobivate prostrano radno područje, a žive boje i smanjena emisija štetnog plavog svjetla bit će praznik za vaše oči i nakon više sati rada. 

 

ODRŽIVOST

Inoviranje s još više recikliranog materijala 

 

Latitude portfelj misli na ekološke ciljeve dok vi radite na ostvarenju vlastitih. Dolaze u 100% recikliranoj ili obnovljivoj ambalaži, a plastika koja se koristi dolazi od plastike prikupljene iz oceana. Svi modeli Latitude računala upisani su u Gold kategoriju registra EPEATi zadovoljavaju najviše standarde kriterija prema Globalnom vijeću za elektroniku.

 

 

 

Upoznajte Latitude računala!

Spremni ste za nove poslovne pobjede na Dell Latitude računalu? Obratite nam se s povjerenjem jer Combis je dugogodišnji Dell Titanium partner. Možete računati na našu stručnost u podršci izgrađenu tijekom 30 godina u IT industriji. Kontakatirajte nas i potrudit ćemo se pronaći model Latitude računala krojen baš po vašim poslovnim navikama.

Obratite nam se
s povjerenjem!