DiscussIT konferencija
6.6.2024. | 12:00 sati
Riverside Garden, Jadranska avenija 6

Želite biti najbolji u korištenju tehnoloških noviteta? Educirati se o ekspanzivnim tehnologijama, slušati o uspješnim IT projektima iz prve ruke i sudjelovati u kvalitetnom networkingu?

 

S iznimnim zadovoljstvom najavljujemo DiscussIT konferenciju u organizaciji Combisa i Hrvatskog Telekoma, na kojoj ćemo zajedno s predavačima korisnicima prezentirati neke od naših najboljih recentnih projekata. Dio programa je ponovno i DiscussIT panel, a s obzirom na nadolazeće velike sportke događaje EURO 2024 i Olimpijske igre, ovoga puta diskutirat ćemo o utjecaju tehnologije na sport.

RASPORED

Dnevni dio:  

12:00 – 12:40 | Registracija

Registrirajte se i preuzmite poklon dobrodošlice.

12:40 – 14:00 | Ručak

Započnimo zajedničko druženje uz ukusan ručak.

14:00 – 14:20 | Kratko pozdravno otvaranje, Goran Car, CEO Combis

Dobrodošlicu uz najavu što nas sve očekuje, zaželjet će nam glavni direktor Combisa Goran Car.

14:20 – 15:10 | Panel DiscussIT – „Kad se susretnu tehnologija i sport“ – Tihana Nemčić Bojić, Joško Jeličić, Nikola Stolnik, Goran Car

Kako je tehnologija utjecala na sport? Koliko je pomogla u pripremama sportaša? Kako je utjecala na igru i suđenje? U kojim sportovima IT najviše dolazi do izražaja? Što je s e-sportom, kako se razvija u Hrvatskoj, a kako vani? Odgovore na ova i brojna druga pitanja dat će nam ljudi iz svijeta sporta, ali i IT-a. Panelom će moderirati naš poznati sportski novinar Viki Ivanović.

15:20 – 15:40 | SD-WAN – UMJETNOST POVEZIVANJA – Case Study HŽ putnički prijevoz – Jakov Maleš (HŽPP), Andrej Petto (HT) i Miroslav Šimić (Combis)

HT SD-WAN usluga omogućuje brzi prijelaz na novu modernu tehnologiju povezivanja lokacija. Implementacijom usluge, korisnik je spreman na izazove koje nameću novi trendovi u poslovanju. Na koji način HŽ Putnički prijevoz koristi SD-WAN uslugu, koje mu je prednosti donijela te kako jet tekla sama implementacija, otkrivamo tijekom predavanja. 

15:40 – 16:00 | Cloud No9 na sedmom nebu – Case Study Valamar, Vlastimir Ivančić (Valamar) i Igor Dužević (Combis)
16:00 – 16:20 | HT Container as a Service – Marijo Čerkezović (HT) i Tomislav Čavrag (Combis)

Evolucija HT ICT infrastrukture od virtualnih strojeva do cloud native arhitekture za prihvat modernih kontejneriziranih aplikacija. Prijelaz na cloud native arhitektru predstavlja značajnu promjenu za IT infrastrukturu, razvoj, implementaciju i upravljanje aplikacijama, nudeći brojne prednosti koje zahtijevaju pažljivo planiranje i usavršavanje.

16:20 – 16:40 | Pauza za kavu

Vrijeme je za kratko osvježenje.

16:40 – 17:00 | Combis SOC – sinonim za sigurnost – Case Study HALMED, Gregor Ivezić (HALMED) i Augustin Anić (Combis)
17:00 – 17:20 | Halo Mia: AI Voice – Case Study Zagrebačka banka – Vedran Mrvica (ZABA) i Jasmin Baborac (Combis)

Saznajte kako je izgledao projekt implementacije AI voice asistenta u kontakt centar Zagrebačke banke. Što to Mia može bolje od drugih agenata i kakvo je korisničko iskustvo donijela te što to znači za ZABU otkrivamo kroz konkretne primjere iz prakse. 

17:20 – 17:40 | SecondBase – Klik za kontinuitet poslovanja, Juraj Primorac i Saša Plešković (Combis)

Većina shvati koliko su im podaci važni tek kad iste izgube. Kako nevolja obično ne dolazi sama, taj gubitak obično prate i ostali gubici; poslovnog ugleda, povjerenja i poslova. Sve ozbiljne kompanije prepoznaju važnost zaštite podataka te kontinuirano ulažu u njihovu sigurnost. Combis je kroz dugogodišnje iskustvo prepoznao zahtjeve klijenata i razvio SecondBase – robusno i pouzdano rješenje za zaštitu Oracle baza podataka. Saznajte sve o SecondBase rješenju iz prve ruke.

17:40 – 18:00 | Snack i kava

Vrijeme je za kratko osvježenje.

18:00 – 18:20 | S MICROSOFT 365 PLATFORMOM SIGURNI I NA NEBU I NA ZEMLJI – CASE STUDY MZLZ – MARIN TICA (MZLZ), ZVONIMIR GRUBIŠIĆ (MZLZ) I HRVOJE DUNKIĆ (COMBIS)

Microsoft 365 platforma sadrži sigurnosna rješenja za sveobuhvatnu zaštitu korisničkog okruženja kroz tzv. Zero Trust pristup. Kroz ovo se predavanje upoznajte s iskustvima Međunarodne zračne luke Zagreb, od odabira, preko implementacije i korištenja Microsoft sigurnosnih rješenja, uz generalni pregled uključenih tehnologija.

18:20 – 18:40 | Campus mreža za najbrže - Case Study Rimac – Ivan Knezović (Rimac), Ante Boras (Combis)

Evolucija tradicionalnog mrežnog dizajna u kojem su virtualizacija, automatizacija, analitika i sigurnost ključni pojmovi. Predavanje otkriva, na konkretnom primjeru kompanije Rimac Technology, kako sve skupa uspješno implementirati i prevladati izazove koji se putem mogu pojaviti.

18:40 – 18:55 | Nagradna igra

Hisense, glavni pokrovitelj EURO 2024 dijeli vrijedne nagrade. Ne propustite sudjelovati, možda se i vama osmjehne sreća.

Večernji dio:  

19:00 | Večera

Došli smo do ležernijeg dijela DiscussIT konferencije. Opustite se uz finu hranu i ugodno druženje.

20:30 | Nastup: Neno Belan i Fiumens

Neno Belan uskoro slavi 40 godina karijere, obilježit će ovaj imponzantni jubilej velikim koncertom u zagrebačkoj Areni, a do tada samo za nas izvodit će svoje velike uspješnice uz koje su se zaljubili mnogi, a ne sumnjamo da će i svima nama njegovi poznati hitovi izmamiti osmijeh na lice.

PRIJAVA

Hvala Vam na velikom interesu.
Prijave su zatvorene.

Konferencija je namjenjena korisnicima Combisa. Prijavite se već danas i osigurajte svoje mjesto. 

Pozivnica nije prenosiva.

Troškove organizacije događanja u potpunosti snosi organizator. Za sve dodatne informacije slobodno pošaljite e-mail na adresu: marketing@combis.hr.

Uz DiscussIT su i