Excursor

Platforma za podršku u prodaji i oglašavanju izleta i ostalog vanpansionskog sadržaja!

Zašto Excursor?

 

Excursor je cjelovito end-to-end rješenje koje pruža minimalni utrošak vremena za samu rezervaciju i time eliminira obradu narudžbi putem e-maila i telefona, a samim time eliminira i propuštene rezervacijske prilike.
Excursor omogućava komunikaciju i prodaju izleta u realnom vremenu čime se eliminira mogućnost overbookinga, a povećava mogućnost bolje prodaje i plasmana neprodanog kapaciteta.

Kome je namijenjen Excursor?

Excursor platforma namijenjena je svima koji žele ponuditi vanpansionsku uslugu – organizatorima izleta, turističkim agencijama,
hotelima i ostalim ponuditeljima smještaja i vanpansionskog sadržaja.

Excursor – Vaš digitalni put do boljih poslovnih rezultata

Ponuda i potražnja na jednom mjestu

Veća mreža partnera

Prodaja u realnom vremenu

Jednostavnija i brža rezervacija

Bolje korisničko iskustvo

Ključne prednosti za prodajne kanale

Jednostavna primjena

Rješavanje zahtjeva gosta za vanpansionskim uslugama u dva klika. Mogućnost jednostavnog otkazivanja i modifikacije rezervacije.

Sve na jednom mjestu

Sve potrebne informacije nalaze se na jednom mjestu. Brza pretraga izleta ovisno o jezičnom području gosta. Podržana i mogućnost prodaje preko samostojećih uređaja – tothema.

Prodaja u realnom vremenu

End-to-end rješenje; prodaja u realnom vremenu. Podržan sustav za naplatu, uz izdavanje personaliziranih višejezičnih vouchera.

Dodatni prihodi

Ostvarivanje dodatnih prihoda.

Zadovoljni gosti

Sudjelovanje u kreiranju boljeg turističkog iskustva – zadovoljniji gosti!

Brošura za hotele, kampove i privatni iznajmljivački smještaj

Ključne prednosti za organizaciju poslovanja

Komunikacija u realnom vremenu

Komunikacija i prodaja izleta u realnom vremenu čime se eliminira mogućnost overbookinga i povećava mogućnost plasmana neprodanog kapaciteta. Mogućnost integracije putem API servisa za agencije s back office sustavom.

Veća produktivnost

Ušteda vremena i veća produktivnost! Papirologija postaje stvar prošlosti jer od sada je vaša cjelokupna administracija izleta dostupna na jednom (centralnom) mjestu.

Dostupnost ponude

Upravljanje ponudom čak i kada ste izvan ureda! Vaša je ponuda prisutna globalno te možete upravljati kapacitetom i provjeriti detaljne izvještaje i statistiku.

Povećanje prodaje

Omogućen čitav niz novih prodajnih kanala koji vode povećanju prodaje i većoj zaradi.

Integracija iFrame-a

Oglašavanje i prodaja ponude u realnom vremenu putem iFrame-a. Jednostavna integracija s web stranicama. Validacija putem QR koda.

Brošura za turističke agencije, organizatore i ponuditelje vanpansionskog sadržaja

Usluge Excursor platforme

Excursor B2B Portal

 

Web portal – kalendar na kojem se nalazi konsolidirana ponuda organizatora izleta i ostale vanpansionske ponude zajedno s vlastitom ponudom na jednom mjestu. Omogućen pregled dostupnih izleta u stvarnom vremenu te automatsko rezerviranje i ažuriranje prodanih kapaciteta čime se ostvaruje optimizacija prodajnog procesa.

Excursor Manager

 

Program za unos i praćenje vlastite ponude koja je automatski dio Excursor Marketplace-a, u slučaju da organizirate vlastite izlete i ostale vanpansionske sadržaje. Jednostavno praćenje i upravljanje prodajom, kao i prodajnom partnerima.

Excursor Reporting

 

Izvještajni sustav koji se sastoji od generalnih, prodajnih, logističkih i transakcijskih izvještaja. Osigurajte pretpostavke za donošenje pravovremenih odluka baziranih na informacijama o prodaji u realnom vremenu.

Excursor Field Agent

 

Za terenske agente razvijena je mobilna usluga. Pomoću ove usluge, moguće je izdati voucher turistu sa svim informacijama o izletu na licu mjesta. Želimo da turisti imaju pozitivno iskustvo ne samo tijekom same konzumacije sadržaja, već i tijekom rezervacije istih.

Excursor iFrame/Booking engine

 

Omogućen booking izleta i ostalih sadržaja na vlastitoj web stranici ili aplikaciji, kao i na ostalim stranicama i portalima. Informacije i prodaja u realnom vremenu.

Pogledajte kako izgleda iFrame te koje su njegove mogućnosti.

Zašto Combis?

 

Jer smo high-tech kompanija koja rješava sve ICT izazove, na kvalitetan i pouzdan način, stavljajući korisnika uvijek na prvo mjesto. Jer konzultiramo, kreiramo, implementiramo, integriramo i educiramo. Jer nam je fokus na tehnologijama za digitalnu transformaciju kompanija, kao što su Cloud i Big Data platforme, Internet stvari te moderna komunikacijska i sigurnosna rješenja. 

Jer smo vodeći pružatelj IT usluga u Hrvatskoj i jedan od vodećih pružatelja usluga u regiji, prema istraživanju IDC-a. Jer potičemo inovacije. Jer ste uz COMBIS korak ispred konkurencije.

Otkrijte excursor, vrhunsku online ponudu za

kupnju izleta i kreiranje nezaboravnih uspomena.

Za osobe kojima je putovanje uvijek u srcu.

Hrvatska

excursor@combis.hr
+385 (0) 1 3651 222
www.combis.hr

 

International

excursor@combis.eu
+385 (0) 1 3651 222
www.combis.eu