English (United Kingdom)
Home O nama Neostartup
Ispis PDF

Neostartup

Digitalno doba, doba je promjene. Zato se i Combis mijenja.

Jedna od promjena jest i novi poslovni model. Model koji omogućuje slobodu u razvoju novih ideja, novih budućih proizvoda, ali uz poslovnu sigurnost.

Poslovni model o kojem pričamo sličan je startupu, ali uz podršku svog znanja i resursa koje Combis ima na raspolaganju. Zato smo ga nazvali - Neostartup.

Svjesni smo da sve ideje neće prerasti u proizvod, ali spremni smo pokušati. Istražujemo i razvijamo, jer želimo poticati i nagrađivati znanje, izvrsnost i strast prema poslu – te kroz takav pristup povećati konkurentnost i stvarati novu viziju za budućnost.

Naš Neostartup nije „klasični“ startup inkubator. Naime, Combis ne traži startup u koji će samo financijski uložiti s ciljem ostvarivanja najvećeg financijskog povrata uloženog. Mi tražimo - najbolji sinergijski efekt s Combisom.

Zanimaju nas ideje koje će dodatno oplemeniti Combis, a kojima s druge strane Combis može pomoći svojim ekspertnim znanjima, poznavanjem tržišta. Cilj je dovesti nove ideje u Combis, podržati strast za eksperimentiranjem i novim znanjem, privući mlade ljude koji razmišljaju inovativno te razvijati njihove, ne samo tehničke vještine, već i vještine upravljanja projektima, poslovnim i prodajnim planovima i slično. Osim već spomenutih prednosti, takva sigurnost koju Combis može pružiti startup ekipi je jedna od najvažnijih razlika u odnosu na „klasični“ startup.

Želja nam je napraviti iskorak i spojiti najbolje od oba svijeta – sigurnost, iskustvo i stabilnost svijeta ozbiljne IT kompanije, koja je pokazala i dokazala svoju snagu nebrojeno puta u ovih 25 godina, sa svijetom startup kulture koja podržava eksperimentiranje, a u cilju stvaranja nečeg zaista inovativnog. Pritom će kolege biti na dobitku – imat će priliku za usvajanje novih znanja, za razvoj po pitanju pristupa poslu i po pitanju upravljanja projektima.

Od Neostartup timova očekujemo razvoj zaposlenika, razvoj poslovanja i osnaživanje Combisa. Kroz prožimanje fleksibilnog, startup rada s dostupnošću mnogih znanja koja su prisutna unutar Combisa, od savjetovanja do vođenja projekata, Combisov portfelj može se proširiti u novim, tržišno konkurentnijim pravcima.

Pratite Combisove Neostartup projekte i slobodno nam se javite ukoliko želite i sami sudjelovati u našem Neostartup projektu!

Kontakt: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Tražite inspiraciju? Predstavljamo vam tri Neostartup primjera koji su već zaživjeli - iFlight, ERSheduler i Olive Manager.

IFlight

iFlight je jedinstven inovativan FRMS (Fatigue Risk Management System) sustav upravljanja rizikom umora u planiranju posada zrakoplova. Sustav bilježi biometrijske podatke koji se prikupljaju u stvarnom vremenu pomoću nosivih uređaja te se nakon leta svi pohranjeni biometrijski podaci sinkroniziraju s centralnim poslužiteljem odnosno Cloudom.

ERScheduler

Svrha ERSchedulera je automatizacija izrade rasporeda smjenskog rada na različitim lokacijama, poput hitnih i zaštitarskih službi, bolnica, trgovina i kompanija za prijevoz i logistiku.

Olive Manager

Sustav namijenjen uljarama za upravljanje podacima o kooperantima, upravljanje procesom prerade maslina i proizvodnjom maslinovog ulja, evidenciju otkupa, zamjenu sirovina i rezervaciju termina za preradu.

 
Vrh stranice
www.combis.rs prijava test