English (United Kingdom)
Ispis PDF

ComPrint - Ispis kao usluga

Troškovi ispisa su veliki i za brojne tvrtke predstavljaju značajan dio njihovih godišnjih troškova, kako novca tako i vremena. Naime, tvrtke troše od 1 do 3% ukupnih prihoda na ispis dokumenata, dok se čak 23 posto poziva IT help desku odnosi na ispis. COMBIS je stoga kreirao uslugu ComPrint koja čini ispis dokumenata efikasnim, transparentnim i fleksibilnim te se godišnje može uštedjeti i do 30 % ispisnog budžeta.


ComPrint – Ispis kao usluga:

 • omogućuje smanjivanje troškova optimizacijom i konsolidacijom postojeće ispisne infrastrukture
 • omogućuje potpuno upravljanje pisačima i višenamjenskim uređajima
 • pojednostavljuje i automatizira nabavku, isporuku, izdavanje računa i zbrinjavanje potrošnog materijala
 • pruža detaljno izvještavanje o ispisu, što utječe na iskorištenost uređaja i povećava povrat investicije

ComPrint
je usluga ispisa namijenjena malim i srednjim tvrtkama koja uključuje softver za praćenje ispisa, infrastrukturno rješenje (instalacija vrhunskih ispisnih uređaja optimalnih kapaciteta za potrebe korisnika) te nadzor i upravljanje ispisom. U usporedbi s drugim poslovnim modelima na tržištu, ComPrint je zasnovan na stvarnoj potrošnji i konkretnim potrebama tvrtke te ostvaruje značajne uštede za svakog korisnika!

Najveća prednost ComPrinta je da se korisnik može posvetiti svojoj temeljnoj djelatnosti, a potpunu brigu o ispisnoj infrastrukturi preuzima COMBIS.

ComPrint omogućuje potpunu kontrolu cijelog ciklusa ispisa:

 • Nesmetano korištenje pisača - nema prekida rada zbog nedostatka potrošnog materijala
 • Automatizirana opskrba potrošnim materijalom - štedi vrijeme, smanjuje troškove i poboljšava efikasnost
 • Osigurana proaktivna pravodobna isporuka potrošnog materijala - smanjuje potrebu za zalihama i povećava efikasnost
 • Izvještajima o ponašanju svakog korisnika, korištenju pisača i troškovima, kao i o stanju te iskorištenosti potrošnog materijala i broju ispisanih stranica - osigurana potpuna transparentnost upravljanja troškovima
 • Nadzor osigurava detaljne analize ponašanja korisnika, korištenja pisača i troškova
 • Konsolidirani mjesečni račun za cjelokupnu ugovorenu infrastrukturu - jamči fleksibilnost i efikasnost
 • Zbrinjavanje materijala u skladu s ekološkim standardima

COMBIS se brine da odabrano ComPrint rješenje najbolje odgovara potrebama tvrtke. U suradnji sa stručnjacima odabire se odgovarajući paket ComPrint usluge s idealnim poslovnim modelom. Kao rezultat, tvrtke se više ne moraju brinuti o nabavci, već naručivanje potrošnog materijala i zbrinjavanje postaje automatizirano. Umjesto brojnih računa i nepotrebne papirologije, dobivaju jedan konsolidirani račun mjesečno, a svoju novu infrastrukturu koriste prema vlastitim potrebama, bez ikakvih ograničenja.

Više o paketima, saznajte OVDJE.

fotka_2_web

Želite li saznati više? Kontaktirajte COMBIS!

Više o ponudi provjerite na broj telefona 01/3657 554, putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili kod HT menadžera prodaje.

Po odabiru paketa jednokratno se naplaćuje samo cijena uređaja, a za ispis stranica se mjesečno ispostavlja račun po navedenim cijenama. Na taj način su troškovi temeljeni isključivo na stvarnoj potrošnji potrošnog materijala, te mjesečnom broju ispisanih stranica.

Sve cijene su izražene u EUR-ima, plative u kunskoj protuvrijednosti po prodajnom tečaju Zagrebačke banke d.d. na dan plaćanja, uvećane za iznos PDV-a.

U sve pakete je uključena instalacija samih uređaja i pripadajućeg softvera za praćenje ispisa, 36-mjesečno održavanje uređaja koje uključuje kontrolu, podešavanje i otklanjanje kvarova na uređaju,  kontinuiranu opskrbu potrošnim materijalom1 te rezervnim dijelovima. Potrošni materijal potreban za rad uređaja se dostavlja na lokaciju uređaja. 

Želite li saznati više? Kontaktirajte COMBIS!

Više o ponudi provjerite na broj  telefona 01/3657 554, putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili kod HT menadžera prodaje.

 

1 Potrošni materijal ne uključuje trošak papira, folije, spajalice i sl.

 
Vrh stranice
www.combis.rs prijava test