English (United Kingdom)


Ispis PDF

Session Border Control

Konkurentno tržište stavlja pred telekomunikacijske tvrtke imperativ pružanja sigurnih i pouzdanih interaktivnih komunikacija najviše kvalitete (govorne, video i multimedijalne komunikacije) koje se prostiru kroz više IP (Internet Protocol) mreža.

COMBIS u suradnji s tvrtkom Acme Packet specijaliziranom za razvoj uređaja Session Border Controller (SBC) zadovoljava kritične sigurnosne zahtjeve, zahtjeve za kvalitetom usluge te regulatorne zahtjeve u fiksnim, mobilnim i kablovskim mrežama.

Session Border Controller-i su glavni i najvažniji sigurnosni element VoIP (Voice over IP) mreža telekomunikacijskih operatera. Koriste se pri povezivanju s drugim operaterima ili pri povezivanju s korisnicima VoIP usluga te štite operatera i korisnike od zlouporabe i pokušaja uskraćivanja usluge. Osim toga, operaterima omogućuju zaštitu i prikrivanje konfiguracije mreže od ostalih operatera ili korisnika, kao i transparentno povezivanje korisnika u mrežu.

Primjena samog uređaja je višestruka: od sustava IP telefonskog pristupa pa do sustava najma usluga za tvrtke svih veličina i rezidencijalne (privatne) korisnike. Osim toga, proizvodi COMBISova partnera, tvrtke Acme Packet, imaju ugrađenu podršku za mreže nove generacije i konvergirane arhitekture za fiksne i mobilne usluge, a podržavaju i sve najpoznatije protokole, kao i višestruke granične točke za interkonekcije s drugim operaterima, razne pristupne mreže i/ili podatkovne centre.

Acme Packet proizvodi pružaju vrhunske mogućnosti i rezultate te funkcionalnost, skalabilnost, pouzdanost i upravljivost. Njihovom implementacijom, COMBIS telekomunikacijskim operaterima pruža mogućnost realizacije pet važnih i kritičnih funkcionalnosti mreže: sigurnost, maksimalnu dostupnost usluga, osiguranje i garanciju kvalitete usluge, zaštitu prihoda i dobiti te usklađenost sa zahtjevima regulatornih agencija.


Reference
(abecednim redoslijedom)

  • B.net Hrvatska d.o.o.
  • Crnogorski Telekom a.d.
  • Hrvatski Telekom d.d.
  • HT d.o.o. Mostar
  • Optima Telekom d.d.
  • VIPnet d.o.o.
  • Vodatel d.o.o.

 

 
Vrh stranice
www.combis.rs prijava test