Sustainability Reporting Masterclass – 15.11.2023.

Iskoristite dan za stjecanje novih znanja, pridružite nam se!

Pozivamo vas na zanimljivu radionicu koju organiziramo u suradnji s IBM-om, 15.11.2023. u HT Business Showroomu, na adresi Radnička 21, s početkom u 9:30 sati. Prijavite se već danas i budite korak bliže najnovijim saznanjima o inovativnim načinima izvještavanje o održivosti. Radionica će u fokus staviti temu obveze izvještavanja o održivosti te potom predstaviti IBM-ovo rješenje Envizi koje uvelike olakšava čitav posao izvještavanja.

Molimo Vas da ispunite anketu o radionici.

9.30 – 10.00 Registracija uz kavu

Osvježite se prije početka predavanja uz kavu i zalogaj.

10.00 – 10.10 Uvodni pozdrav

Dat ćemo kratak uvod u teme koje nas očekuju.

10.10 – 10.50 Održivost i ESG u praksi - Paula Ostojić, Ernst & Young Savjetovanje

Saznajte sve o obvezujućoj regulativi i nadolazećim trendovima u održivosti. Naučite što održivost znači za kompanije te koji su koraci za pripremu, usklađivanje i implementaciju održivosti u poslovanje.

10.50 – 12.20 Održivo poslovanje i ESG upravljanje s IBM Sustainability rješenjem - Robert Blatnik, IBM Slovenija d.o.o.

Upravljanje održivošću u svakodnevnim poslovnim procesima obuhvaća širok raspon diskretnih izazova, od prikupljanja i analiziranja podataka, upravljanja komunikacijom s dobavljačima pa do donošenja odluka o dizajnu, proizvodnji i kvaliteti. Korištenje softverskog rješenja za održivost omogućuje učinkovitije upravljanje složenim nizom procesa, pretvarajući sirove podatke u uvide, a uvide u akciju.

12.20 – 12.30 Q&A, zatvaranje

Vrijeme za Vaša pitanja, iskoristite priliku i pitajte naše stručnjake sve što vas zanima novoj EU obvezi i izvještavanju o održivosti.

12.30 – 14.00 Ručak u hotelu Hilton Garden Inn

Veselimo se druženju uz gala ručak u hotelu Hilton Garden Inn. Molimo Vas da prilikom prijave svakako naznačite ako želite veganski menu.

Prijave su zatvorene.

Hvala svima na interesu. 

Nakon predavanja, pridružite nam se na ukusnom ručku. Sve troškove organizacije snose organizatori.

Za sva dodatna pitanja, slobodno se obratite na e-mail adresu: marketing@combis.hr