Kako ostati siguran u doba nepovjerenja?

SECURITY WEBINAR

 

20.04. | 10:00h

 

U virtualnom svijetu možete biti sigurni. Naši top security eksperti otkrit će vam kako.

 

Cyber napadači godinama vrlo uspješno igraju na kartu neznanja i nepripremljenosti. Na sreću, toga su sve svjesnije i tvrtke pa kreću poduzimati različite mjere zaštite svojih sustava. No, što ako ni to nije dovoljno?

 

Bez brige, i za to postoji rješenje. Naš security tim baš nikada ne podcjenjuje dovitljivost napadača. Saznajte zašto na našem webinaru.

 

Pitanje sigurnosti nikada nije bilo aktualnije. Nemojte propustiti otkriti kako se zaštititi u doba nepovjerenja. Napravite korak više prema sigurnosti.

1. TEMA

“Nova paradigma – ne vjeruj nikome”

 

Bojan Gradišar

Savjetnik za informacijsku sigurnost, Combis

 

Ako već niste, sada je vrijeme je da se upoznate s ovom paradigmom koja je već neko vrijeme prisutna u informacijskoj sigurnosti. Ne zvuči dobro, ali ni posljedice koje su tvrtke pretrpjele ne poštujući ovaj pogled ne zvuče ništa bolje. S aspekta sigurnosti zvuči logično, no neke tvrtke često još uvijek ne gledaju dalje od svog jarka s krokodilima nadajući se da će to biti dovoljno. Na predavanju ćemo pokazati zašto klasični pristup obrane više nije dovoljan i koji je pristup potreban za zaštitu modernog poslovanja.

2. TEMA

“Metode i tehnike napada na mehanizme autentikacije”

 

Danijel Teslić

Voditelj tima za ofenzivnu sigurnost, Combis

 

U ovom predavanju ćemo proći kroz tehnike skupljanja informacija, kreiranja scenarija i izvršavanja brute force napada. Kroz to ćemo proći koristeći stvarne slučajeve iz prakse, a koje smo susreli na našim angažmanima. Proći ćemo i kroz proces izvedbe phishing napada i krađe kredencijala koristeći phishing, prolazeći kroz primjere na koje smo naišli tijekom provođenja penetracijskih testiranja. Konačno, pokazat ćemo kako napadač koji ima pristup u mreži može eskalirati privilegije pasivno slušajući mrežu.

3. TEMA

“Kako dodatno zaštiti autentikaciju i kontrolirati pristup”

 

Marko Bobinac

Pre-Sales Manager, CEE, Cloud Protection & Licensing, Thales

 

Vidjet ćemo kako smanjiti rizik od proboja ukradenim lozinkama korištenjem višestruke autentikacije i kako to učiniti koristeći Thales rješenje.

U virtualnom svijetu možete biti sigurni.