fbpx
 

KULTURA INOVACIJA

COMBIS konferencija

Već dugi niz godina organiziramo COMBIS konferenciju, naše središnje godišnje događanje namijenjeno ICT zajednici Hrvatske i regije koje svake godine privlači sve više sudionika. Kroz dva dana druženja s vrhunskim predavačima, sudionicima svake godine pripremamo kvalitetna know-how predavanja o iskustvima primjene ICT-a u Hrvatskoj i regiji, dovodimo vrhunske govornike i, uvijek nastojimo inspirirati sudionike na kreativno razmišljanje.

Osim COMBIS konferencije organiziramo i brojna jednodnevna događanja u Hrvatskoj i u regiji, kao i brojne druge zanimljive radionice.

Try(code)catch hackathon

Korak u smjeru NeoStartup kulture, čini i organizacija COMBIS hack­athona try(code)catch – 24-satnog natjecanja u pro­gramiranju. Projekt provodimo sa željom da okupimo najbolje studente programere na jednom mjestu, do­bro se zabavimo i stvorimo nešto novo, inovativno i korisno. Najbolje od najboljih na COMBIS hack­athonu, uz financijske nagrade, čeka prilika da uđu u naš NeoStartup program i svoje ideje nastave razvijati u COMBISu.

NeoStartup

U duhu inovativnog poduzetništva usmjereni smo na poticanje start-up kulture unutar COMBISa putem NeoStartup programa. Istražujemo i razvijamo, jer želimo poticati i nagrađivati znanje, izvrsnost i strast prema poslu – te kroz takav pristup povećati konkurentnost i stvarati novu viziju za budućnost čime ćemo zasigurno pomaknuti granicu IT inovativnosti!

Svjesni smo da sve ideje neće prerasti u proizvod, ali spremni smo pokušati. Istražujemo i razvijamo, jer želimo poticati i nagrađivati znanje, izvrsnost i strast prema poslu – te kroz takav pristup povećati konkurentnost i stvarati novu viziju za budućnost.

Naš Neostartup nije „klasični“ startup inkubator. Mi ne tražimo startup u koji ćemo samo financijski investirati s ciljem ostvarivanja najvećeg financijskog povrata uloženog. Mi tražimo – najbolji sinergijski efekt s Combisom.

Poslujemo s više od 300 korisnika.
Postanite i Vi dio naše obitelji zadovoljnih korisnika!