ManageMyOperations

Jedinstveno rješenje na tržištu

ManageMyOperations rješenje je jedno od rijetkih poslovnih rješenja koje objedinjuje Enterprise Operations Management

i Financial Operations Management u realnom vremenu!

 

ManageMyOperations je cjelovit sustav za podršku planiranju, pripremi, izvršenju i nadzoru operativnih isporuka proizvoda, usluga i projekata i podršku upravljanju lancem vrijednosti poslovne organizacije u realnom vremenu.

ManageMyOperations je namijenjen poslovnim subjektima koji:

 • angažiraju značajne vlastite i vanjske resurse (ljudski rad, sredstva za rad i zalihe) na poslovima isporuka proizvoda/usluga i realizaciji projekata,
 • surađuju s većim brojem poslovnih partnera,
 • imaju izazove planiranja, provedbe i nadzora operacija,
 • angažiraju značajnu administrativnu podršku evidentiranju poslovnih događaja i knjiženja,
 • imaju zalihosti u angažiranim resursima i vremenu,
 • imaju izazove transformacije svoje poslovne organizacije.

Razvijen je na temelju 20+ godina operativnog, menadžerskog i konzultantskog iskustva u području logističkog upravljanja ugovornim odnosima s poslovnim partnerima, a u dizajn rješenja ManageMyOperations su implementirane neke od najboljih svjetskih metodologija i praksi uslužnih djelatnosti kao što su Toyota Just in Time (JiT®), Kyocera Amoeba Management, Lean Six Sigma, Workforce Management i ITIL.

Visok stupanj digitalizacije i automatizacije poslovnih procesa

Ključne prednosti

Povećanje produktivnosti i efikasnosti

Povećanje produktivnosti i efikasnosti

ManageMyOperations korisnicima omogućava da u kratkom roku povećaju produktivnost vlastitog poslovanja automatizacijom poslovnih procesa, digitalizacijom poslovanja i upravljanjem ugovornim odnosima s poslovnim partnerima i internim odnosima u realnom vremenu. Standardizacijom poslovanja korištenjem kataloga usluga i optimizacijom korištenja raspoloživih resursa ManageMyOperations povećava tržišnu konkurentnost i omogućava preraspodjelu oskudnih i ograničenih resursa na druge poslovne aktivnosti.

Smanjenje troškova

Smanjenje troškova

Smanjenjem troškova nabave, skladišta, administracije, potrošnog materijala i operativne izvedbe omogućuje se korisniku >30% uštede vezane uz operativne procese obuhvaćene ManageMyOperations sustavom.
Povećanje kvalitete

Povećanje kvalitete

Kako se povećava produktivnost i efikasnost, a smanjuju troškovi, dolazi do povećanja kvalitete u isporuci roba i usluga prema klijentima te unapređenje kvalitete poslovnih odnosa s partnerima.

Pronađite ManageMyOperations paket koji odgovara upravo vašem poslovanju!

ManageMyOperations dolazi u četiri različita paketa, ovisno o modulima koje obuhvaća. Paketi su formirani prema korisničkim potrebama, a ovisno o opsegu poslovanja, kompleksnosti poslovnih procesa i izazovima poslovnog okruženja.

L1L2L3L4
Matični podaci i upravljanje aplikacijom
Upravljanje partnerima i ugovorima
Upravljanje operativnim zadacima
Korisnički portal i mobilna aplikacija
Skladišno poslovanje i logistika
Upravljanje imovinom
Financijsko planiranje, priprema i obračuni
Upravljanje kapacitetima i opterećenjem
Napredna analitika i poslovna inteligencija

Zanima vas više o paketima ManageMyOperations rješenja? Sve informacije o paketima i modulima ManageMyOperations rješenja možete pronaći na stranici ponude.

Moguće poslovne primjene ManageMyOperations rješenja

Poslovne organizacije koriste ManageMyOperations u poslovanju kao alat za podršku u:

 

 • Upravljanju uslugama održavanja,
  • Održavanje objekata (Facility Management),
  • Održavanje IT Infrastrukture i aplikativnih rješenja,
  • Održavanje strojeva, alata i vozila,
  • Operativne terenske podrške,
  • Service Desk usluge.
 • Upravljanju skladišnim poslovanjem i logistikom,
  • Upravljanje operativnim skladišnim poslovanjem i skladišnim dokumentima.
 • Upravljanju imovinom,
  • Operativno upravljanje imovinom.
 • Upravljanju isporukama,
  • Upravljanje isporukama proizvoda, usluga i realizacija projekata.
 • Izgradnji objekata, 

 

I mnogim drugim operativnim procesima poslovne organizacije.

Implementirali smo ManageMyOperations u Combisu!

Implementacijom ManageMyOperations rješenja u Service Desk postigao se precizniji dohvat korisničkih zahtjeva, posao koji smo odradili kod korisnika možemo kvalitetnije i obuhvatnije opisati, a najbitnije od svega – značajno se smanjila količina administracije i unosa podataka. Sve navedeno nam je uvelike ubrzalo posao, dajući nam široke mogućnosti izvještavanja i analize. ManageMyOperations rješenje se u svim pogledima pokazalo kao potpuno nov i izuzetno jednostavan pristup upravljanju operativnim aktivnostima podrške korisnicima.

 

Nenad Horvat, Viši stručnjak za upravljanje nivoom usluga

ManageMyOperations sustav je inicijalno zamišljen kao zamjena za postojeći alat, radi još kvalitetnije evidencije korisničkih zahtjeva i prijava, ali je uvelike prerastao planirani opseg. Kao jedinstveni alat mijenja odnosno objedinjuje značajke većine dosadašnjih alata koje koristimo u svakodnevnom radu. Dobili smo mogućnost da praćenje „životnog ciklusa“ jednog korisničkog zahtjeva podignemo na jednu sasvim novu i višu razinu. Radi detaljnih modula koje alat koristi za analizu te opcija koje ima za izvještavanje, dostići ćemo krajnji cilj – još veće zadovoljstvo krajnjeg korisnika pruženom podrškom.

 

Siniša Gregorić, Voditelj odsjeka internog Service Desk-a

ManageMyOperations sustav značajan je za poslovanje Managed Services sektora, kao i za ukupnu integraciju poslovanja Combisa. Ovim rješenjem uvelike smo skratili vrijeme koje zaposlenici troše na administraciju. Dodatno, evidencijom kroz tri područja upravljanja, ManageMyOperations prati, prikuplja i sistematizira znanje o radnim procesima i njihovim rezultatima. Time smo dobili bolji nadzor nad poslovnim procesima, veću efikasnost unutar tvrtke i veću kvalitetu isporuke naših usluga.

 

Ivan Kuleš, Direktor Odjela podrške za komunikacijske, sigurnosne i sistemske tehnologije

Combis nudi i sljedeće savjetodavne usluge:

 • Analiza postojećeg stanja

 

 • Priprema, planiranje i implementacija rješenja

 

 • Održavanje prema SLA-u

 

 • Savjetodavne usluge

 

 • Edukacija zaposlenika
Želite li saznati više o ovoj usluzi?

Kontaktirajte nas za više informacija.

Zašto Combis

 

Jer smo high-tech kompanija koja rješava sve ICT izazove na kvalitetan i pouzdan način, stavljajući korisnika uvijek na prvo mjesto. Jer konzultiramo, kreiramo, implementiramo, integriramo i educiramo. Jer smo fokusirani na moderna ispisna, mrežna i sigurnosna rješenja, ali i tehnologiju za digitalnu transformaciju kompanija, kao što su Cloud i Big Data platforme i Internet stvari. Jer smo vodeći pružatelj IT usluga u Hrvatskoj i jedan od vodećih pružatelja usluga u regiji, prema istraživanju IDC Adriatics. Jer potičemo inovacije. Jer ste uz Combis uvijek korak ispred svoje konkurencije!