BESPLATNA AKTIVACIJA MICROSOFT TEAMS LICENCI

Korisnicima Microsoft Office 365 paketa, Microsoft omogućava besplatnu aktivaciju Microsoft Teams licenci i njihovo besplatno korištenje do siječnja 2021. neovisno o tome koju vrstu Microsoft Office 365 paketa imali.

 

Microsoft Teams je alat koji omogućuje bolju povezanost s ostalim članovima Vašeg tima na različitim lokacijama, zajednički rad na datotekama, video konferencije te brojne druge pogodnosti.

 

Upute kako besplatno aktivirati Microsoft Teams licence naći ćete na ovome linku, gdje se ujedno nalazi i link za besplatnu registraciju.

teams

NEMATE OFFICE 365 PAKET?

BESPLATNO GA AKTIVIRAJTE NA 30 DANA

Ako još niste korisnik Microsoft Office 365 paketa, sada je pravo vrijeme da ga isprobate i uvjerite se u njegove prednosti. Omogućujemo Vam 30 dana besplatnog korištenja prilikom aktivacije Office 365 paketa.

 

U sklopu Office 365 paketa dobivate sve uredske programe koje redovito koristite, kao što su Excel, Word, PowerPoint i Outlook, a Vaša će se verzija Office sustava s vremenom unaprjeđivati i ažurirati kako koja nova značajka bude dostupna. Jedan Office 365 paket možete u isto vrijeme instalirati na do 5 različitih uređaja (PC i Mac računala, tableti i pametni telefoni), što znači da ga možete koristiti bez obzira na to gdje se nalazite ili na kojem ste uređaju.

 

Aktivirajte svoj Office 365 paket putem ovoga linka i iskoristite 30 dana besplatnog korištenja. Nakon što aktivirate Office 365 paket, moći ćete besplatno aktivirati i Microsoft Teams licencu.

 

Ukoliko imate dodatnih pitanja obratite se svom prodajnom predstavniku kako bi Vas direktno spojio sa Combisovim ekspertima za sve konzultantske usluge i pomoć u implementaciji ili nas kontaktirajte na combis@combis.hr.