Office 365 Modern Workplace

Microsoft Office 365 nudi niz poslovnih aplikacijskih rješenja koja omogućuju veću produktivnost, efikasnost i inovativnost zaposlenika koji si na taj način znatno olakšavaju poslovanje i jednostavnije dolaze do zacrtanih poslovnih ciljeva. Da bi se maksimalno iskoristio navedeni potencijal dostupnih rješenja, implementacija novih alata zahtjeva adekvatan pristup i strategiju, posebice kad su u pitanju promjene svakodnevnog načina rada i komunikacije zaposlenika.

Zašto Office 365 Modern Workplace?

  • Odgovara na izazove povećanja poslovnih podataka, informacija i generiranog sadržaja
  • Zaposlenicima omogućava mobilnost i sigurnost podataka
  • Prati očekivanja i navike mlađih generacija
  • Osigurava lakše i brže prenošenje znanja unutar organizacije
  • Digitalizira i centralizira timsku kolaboraciju
  • Povećava efikasnost interne i eksterne komunikacije

Combis ponuda rješenja za Office 365 Modern Workplace

Modern_Workplace_Workshop_300x300

Modern Workplace Workshop

Uvodna radionica za upoznavanje s mogućnostima Office 365 alata. Predstavljanje metodologije uvođenja cjelokupne kolaboracijske platforme u svakodnevni rad organizacije s demonstracijom scenarija korištenja iz prakse.

Modern_Workplace_Assessment_300x300

Modern Workplace Assessment

Detaljna snimka stanja ICT infrastrukture i poslovnih procesa koji se tiču kolaboracije, a sve s ciljem prikupljanja relevantnih informacija za realizaciju projekta – od adekvatnog modela licenciranja, strategije korištenja pojedinih Office 365 alata, dizajna i plana migracije te izrade projektnog plana implementacije.

Migracija_u_Cloud_300x300

Migracija u Cloud, upravljanje i održavanje

Preduvjet korištenja Office 365 alata je sveobuhvatna integracija s postojećim ICT sustavom te tehnička migracija u Microsoft Cloud okolinu.

Digital_Advisory_za_Office_365_300x300

Digital Advisory za Office 365

Ovdje se radi o savjetodavnom pristupu implementacije kolaboracijskih Office 365 rješenja kroz prizmu change mangementa s ciljem digitalne transformacije radnog okruženja. Uz tehničku implementaciju, Digital Advisory se prvenstveno odnosi na izradu procesnih rješenja unutar Office 365 alata za stvarne potrebe po različitim organizacijskim jedinicama. Također, uključuje aktivnosti usmjerene na usvajanje novih tehnologija od strane zaposlenika kroz pravovremenu komunikaciju i edukaciju.

Microsoft_Teams_Workshop_300x300

Microsoft Teams Workshop

Teams rješenje primarni je Microsoftov alat za virtualnu timsku kolaboraciju. Svojim naprednim mogućnostima odgovara na različite potrebe proizašle iz različite prirode timova, različitog sadržaja, tema pa i industrija. Kroz radionicu se prikazuju najbolje prakse za organizaciju timske komunikacije, upravljanje dokumentima, zajedničkog rada, dijeljenja sadržaja, naprednih online sastanaka te bogate mogućnosti integracija s ostalim Office 365 alatima.

Combis je Microsoft FastTrack Ready partner!

Naš dugogodišnji rad, ekspertiza i reference s Microsoft Office 365 tehnologijama su od početka 2020. nagrađene posebnim statusom – FastTrack Ready partnera.

To nam omogućuje da uz suradnju s Microsoft timovima korisnicima pružimo najvišu razinu usluge, te im osiguramo mnoštvo pogodnosti koje se stječu Office 365 licencama.

Kreirajte vaše poslovanje s Combisovim poslovnim rješenjima!

Poslujemo s više od 500 zadovoljnih korisnika.

Postanite i Vi dio naše obitelji.