PALO ALTO NETWORKS NEXT-GENERATION FIREWALL

Kako u ova izazovna vremena održati razinu poslovanja, a da se pri ostvarenju toga cilja ne ugroze sigurnosne procedure i standardi? Za početak, potreban vam je drugačiji pristup – potreban vam je Palo Alto Networks Next-Generation Firewall.

 

Što je Next-Generation Firewall?

To je platforma čija se arhitektura fokusira na prevenciji odnosno sigurnosti koju je jednostavno implementirati i kasnije upravljati njome. Fokusira se na ono što je doista važno te provodi dosljednu zaštitu na čitavoj mreži. Također, u potpunosti je automatizirana te na taj način ne zadaje glavobolje vašim IT security timovima.

  • Želite imati prvoklasnu anti-virusnu, anti-spyware i anti-malware zaštitu?
  • Bitna Vam je SSL dekripcija i primjenjivanje pravila za dekriptirani promet?
  • Morate ograničiti dijeljenje određenih vrsta datoteka prema javnim servisima (Dropbox, Google Disk…)?
  • Želite imati mogućnost izrade kompleksnih URL filtering politika?
  • Ne želite da se s poslovnih računala pokreću konekcije prema poslužiteljima i web stranicama koje sadrže maliciozne sadržaje?
  • I ono najbitnije, važno vam je da ne morate imati ogroman budžet kako bi sve to bilo implementirano?

 

Ukoliko je većina vaših odgovora potvrdna, Next-Generation Firewall je ono što vam treba.

 

Zašto Next-Generation Firewall?

Palo Alto Networks vatrozidi su iznimno user-friendly, bez višestrukog gubitka performansi i s previdivom propusnošću podataka osiguravaju visoku razinu učinkovitosti neovisno o tome radilo se o fizičkim ili virtualnim uređajima.

 

Zašto Combis?

Tijekom posljednih deset godina koliko intenzivno radimo s Palo Alto Networks tehnologijama odradili smo velik broj uspješnih implementacija sofisticiranih Next-Generation vatrozida i upravo takvi projekti su nam omogućili da se istaknemo pred konkurencijom. Naš trud i rad su prepoznali i čelni ljudi Palo Alto Networksa koji su naše kompetencije nagradili visokim partnerskim statusom – Combis je od 2019. godine Palo Alto Networks NextWave Platinum Innovator, prvi takav u Hrvatskoj. Virtualni Palo Alto Networks vatrozidi su osnova Combisove Managed Security usluge čiji je temelj briga o korisničkim sigurnosnim sustavima kroz konfiguraciju i aktivni nadzor događanja na vatrozidu.

Obratite nam se
s povjerenjem!

Unesite Vaše ime i prezime
Unesite Vašu e-mail adresu na koju želite da Vas kontaktiramo