Security WEBINAR

„Sigurni. Cyber Sigurni.“

 

U virtualnom svijetu možete biti sigurni. Naši top security eksperti otkrit će vam kako.

 

Zašto?

 

Ako želite izbjeći česte pogreške prilikom uspostave sigurnosnog operativnog centra, ako vas zanima kako možete izgraditi detekcijske sposobnosti na osnovu aktualnih informacija o prijetnjama, napadačkim tehnikama, taktikama i procedurama, prijavite se već danas!

 

Želite li biti sigurni da ste cyber sigurni? Iako retoričko, ovo pitanje je goruće, danas više nego ikada prije.

 

Ugasite žeđ za znanjem na našem security webinaru. Cyber napadači možda jesu iznimno lukavi i dovitljivi, ali i mi smo. I želimo da budete Sigurni. Cyber Sigurni!

1. TEMA

 “Najbolje prakse i česte pogreške u uspostavljanju sigurnosnog operativnog centra”

 

Goran Živković

Viši analitičar za kibernetičku sigurnost

 

Ovim kratkim osvrtom pokušat ćemo ukazati na česte pogreške prilikom uspostave sigurnosnog operativnog centra, kao i najčešće pogreške koje se rade prilikom implementacije SIEM rješenja. Uz tehničke aspekte poput odabira platforme, izvora podataka i slično, posebna pažnja biti će posvećena i organizacijskim aspektima (ljudi i procedure, operativne upute – playbooks, SLA, incident response, automatizacija i sl.).

2. TEMA

“Kako detektirati napredne ciljane napade”

 

Mato Vlajčić

Savjetnik za detekciju i odgovor na prijetnje

 

Na ovom webinaru prikazati ćemo kako izgraditi detekcijske sposobnosti na osnovu aktualnih informacija o prijetnjama, napadačkim tehnikama, taktikama i procedurama. Dodatno, pokazati ćemo kako kontinuirano pratiti sposobnost detekcije tehnika, taktika i procedura (TTPs) kroz MITRE ATT&CK matricu kako bi se smanjila šansa za uspjeh naprednih (ATP) napada.

Security WEBINAR

U virtualnom svijetu možete biti sigurni.