fbpx
 

SIGURNO POVEZIVANJE PUTEM VPN-a

Ako imate privatnu mrežu, omogućujemo Vam brzu aktivaciju usluge Mobilni ured, dok Vam za spajanje službenog računala na internet putem svoje kućne i potencijalno nezaštićene mreže, Combis omogućuje spajanje putem Cisco AnyConnect-a, jednog od najsigurnijih i najpopularnijih VPN poslužitelja koji pomaže u zaštiti Vaše internetske veze šifriranjem svih poslanih i primljenih podataka.

 

Podršku prilikom postavljanja, integriranja i implementacije Cisco AnyConnect poslužitelja osigurat će Vam Combisovi stručnjaci. Ova Vam je usluga dostupna besplatno 90 dana, a najkasnije do 1. srpnja 2020.

Obratite se svom prodajnom predstavniku kako bi Vas direktno spojio sa Combisovim ekspertima za sve konzultantske usluge i pomoć u implementaciji ili nas kontaktirajte na combis@combis.hr.

Za korisnike koji koriste PAN firewall Combis omogućuje sigurnu VPN mrežu putem Palo Alto Prisma rješenja uz licencu za besplatno probno razdoblje od 90 dana.

 

Obratite se svom prodajnom predstavniku kako bi Vas direktno spojio sa Combisovim ekspertima za sve konzultantske usluge i pomoć u implementaciji ili nas kontaktirajte na combis@combis.hr.