Grant za digitalizaciju

SREDSTVA IZ EUROPSKE UNIJE ZA PODUZETNIKE

 

Vaučeri za izradu B2C web shopa namijenjenog krajnjim korisnicima – bespovratna sredstva u iznosu od 75.000 kn po poduzeću

CILJPovećanje prodajnih prilika uslijed uvođenja novog prodajnog kanala
IZAZOVDanašnji potrošači očekuju da proizvode i usluge mogu kupiti i platiti online, iz komfora vlastitoga doma.
Komunikacija s kupcima prebacuje se online gdje su dostupni svi podaci o proizvodima i uslugama, uvjetima kupnje i korištenja.
ŠTO DOBIVATE S VAUČEROM ZA B2C WEB SHOP?– Stručnu uslugu konzaltinga iz domene razvoja web shopa kao kanala prodaje
– Kvalitetnu izradu web shopa
PONUDA– Izrada web shopa: izrada web trgovine korištenjem gotovih unaprijed definiranih elemenata i predložaka prilagođenih brandu korisnika/klijenta, implementacija GDPR funkcionalnosti, integracija Pay Way online naplate, SEO optimizacija, hosting (1 godina), web domena (1 godina), korištenje fotografija iz „banki fotografija“ (ne uključuje fotografiranje ponude web shopa)
BUDŽETVrijednost 75.000 kn

Za više informacija kontaktirajte nas s povjerenjem!

Vaučeri za digitalizaciju

 

Vaučeri služe kao potpora za digitalizaciju poslovnih modela poduzeća. Vaučeri omogućuju pristup specifičnim uslugama u području digitalizacije i digitalne transformacije s ciljem razvoja inovativnih projekata. Jedna tvrtka može iskoristiti dva od četiri ponuđenih vaučera i na taj način značajno unaprijediti svoje poslovanje. 

 

Svaki vaučer može kombinirati više usluga vezanih uz digitalizaciju poduzeća što je detaljno opisano u uslugama. 

 • Vaučer za razvoj ili primjenu složenih digitalnih proizvoda i usluga(150.000 kn/korisnik)

 • Ovaj vaučer je izvrsna prilika da svoje poslovanje dignete na višu razinu i osuvremenite proizvodne pogone pametnim uslugama (Industry 4.0, Internet Of Things, Big Data…)

   


   

  Za više informacija kontaktirajte nas s povjerenjem!
  eu_fondovi@t.ht.hr

 • Vaučer za strategiju digitalne transformacije(76.000 kn/korisnik)

 • Saznajte kako uz pomoć bespovratnih sredstava možete digitalizirati i unaprijediti svoje poslovanje – omogućite svojim zaposlenicima da uz pomoć digitalnih alata (Microsoft Office 365, CRM, DMS…) svoj posao obavljaju jednostavnije, ali istodobno i učinkovitije i sigurnije. Bilo da rade iz ureda ili iz udobnosti vlastitog doma.

   


   

  Za više informacija kontaktirajte nas s povjerenjem!
  eu_fondovi@t.ht.hr

Grantovi – bespovratne potpore za digitalizaciju

 

Grantovi će financijski poduprijeti uvođenje digitalnih rješenja u poslovanje kao i digitalnu transformaciju MSP-a. Ovim sredstvima omogućit će se povećanje kapaciteta za digitalnu transformaciju poduzeća nabavom digitalnih alata i opreme te jačanjem ljudskih kapaciteta za razvoj i primjenu novih proizvoda, usluga i procesa.

 

Grant za digitalizaciju (750.000 kn/korisnik)

 

Prihvatljivo: oprema, softver, edukacija zaposlenika, troškovi plaća za razdoblje u kojima zaposlenici rade na projektu i troškovi vanjskih davatelja usluga te dodatni režijski troškovi i ostali izdaci.  

 

Korištenjem usluga ponuđenim u vaučeru za strategiju digitalne transformacije MSP može pripremiti detaljno istraživanje potreba digitalizacije poduzeća dok samu implementaciju digitalne transformacije može sufinancirati putem granta.