Vaučer za digitalnu vidljivost

SREDSTVA IZ EUROPSKE UNIJE ZA PODUZETNIKE

 

Vaučeri za digitalni marketing – bespovratna sredstva u iznosu od 75.000 kn po kompaniji

CILJPovećanje prodajnih prilika uslijed povećanja prisutnosti u digitalnim kanalima
IZAZOVPrisutnost na internetu i digitalnim kanalima komunikacije danas je nužnost kojom tvrtka dokazuje da prati trendove i potrebe tržišta bilo da radi s tvrtkama ili krajnjim potrošačima. Neadekvatna prezentacija ili potpuna nezastupljenost u digitalnim kanalima stvara vrlo lošu sliku o kompaniji. S druge strane, kvalitetna prezentacija povećava svjesnost potrošača o poduzeću i povećava prodajne prilike.
ŠTO DOBIVATE S VAUČEROM ZA DIGITALNI MARKETING?– Kvalitetnu prezentaciju vaše kompanije u digitalnim kanalima
– Otvaranje profila kompanije na društvenim mrežama (ako još ne postoje)
– Oglašavanje na internetu i društvenim mrežama i edukaciju o istom za samostalno djelovanje
PONUDAIzrada strategije digitalne promocije, izrada osnovnih komunikacijskih materijala za digitalno oglašavanje – vrijednost 75.000 kn:

 • Izrada strategije digitalne promocije: analiza postojećih promotivnih kanala, analiza konkurencije, izrada prijedloga strategije digitalne promocije i plan provedbe digitalne promocije
 • Osmišljavanje kampanje u digitalnim kanalima što uključuje i izradu jednog oglasnog sredstva i do 10 adaptacija formata za medije
 • Analiza profila (klijenta) na društvenim mrežama i prijedlog mjera unapređenja
BUDŽET ZA OGLAŠAVANJEOglašavanje u digitalnim kanalima u iznosu od 30.000 kn

Za više informacija kontaktirajte nas s povjerenjem!

Vaučeri za digitalizaciju

 

Vaučeri služe kao potpora za digitalizaciju poslovnih modela poduzeća. Vaučeri omogućuju pristup specifičnim uslugama u području digitalizacije i digitalne transformacije s ciljem razvoja inovativnih projekata. Jedna tvrtka može iskoristiti dva od četiri ponuđenih vaučera i na taj način značajno unaprijediti svoje poslovanje. 

 

Svaki vaučer može kombinirati više usluga vezanih uz digitalizaciju poduzeća što je detaljno opisano u uslugama. 

 • Vaučer za razvoj ili primjenu složenih digitalnih proizvoda i usluga(150.000 kn/korisnik)

 • Ovaj vaučer je izvrsna prilika da svoje poslovanje dignete na višu razinu i osuvremenite proizvodne pogone pametnim uslugama (Industry 4.0, Internet Of Things, Big Data…)

   


   

  Za više informacija kontaktirajte nas s povjerenjem!
  eu_fondovi@t.ht.hr

 • Vaučer za strategiju digitalne transformacije(76.000 kn/korisnik)

 • Saznajte kako uz pomoć bespovratnih sredstava možete digitalizirati i unaprijediti svoje poslovanje – omogućite svojim zaposlenicima da uz pomoć digitalnih alata (Microsoft Office 365, CRM, DMS…) svoj posao obavljaju jednostavnije, ali istodobno i učinkovitije i sigurnije. Bilo da rade iz ureda ili iz udobnosti vlastitog doma.

   


   

  Za više informacija kontaktirajte nas s povjerenjem!
  eu_fondovi@t.ht.hr

Grantovi – bespovratne potpore za digitalizaciju

 

Grantovi će financijski poduprijeti uvođenje digitalnih rješenja u poslovanje kao i digitalnu transformaciju MSP-a. Ovim sredstvima omogućit će se povećanje kapaciteta za digitalnu transformaciju poduzeća nabavom digitalnih alata i opreme te jačanjem ljudskih kapaciteta za razvoj i primjenu novih proizvoda, usluga i procesa.

 

Grant za digitalizaciju (750.000 kn/korisnik)

 

Prihvatljivo: oprema, softver, edukacija zaposlenika, troškovi plaća za razdoblje u kojima zaposlenici rade na projektu i troškovi vanjskih davatelja usluga te dodatni režijski troškovi i ostali izdaci.  

 

Korištenjem usluga ponuđenim u vaučeru za strategiju digitalne transformacije MSP može pripremiti detaljno istraživanje potreba digitalizacije poduzeća dok samu implementaciju digitalne transformacije može sufinancirati putem granta.