Vaučer za kibernetičku sigurnost – usluga pronalaska proboja

SREDSTVA IZ EUROPSKE UNIJE ZA PODUZETNIKE

 

Vaučer za kibernetičku sigurnost – usluga pronalaska proboja

CILJOtkrivanje prijetnji koje je teško detektirati standardnim sigurnosnim alatima. Dobiti uvid u to je li kompanija već na neki način ugrožena te jesu li napadači već ostvarili trajan i neautoriziran pristup IT sustavu kompanije.
IZAZOVVećina tvrtki kasno spozna da su ugroženi. Globalni prosjek u kojemu tvrtka primijeti tj. sazna da je kompromitirana je 180 dana. U tom periodu napadači mogu napraviti neprocjenjivu štetu vašoj kompaniji.
ŠTO DOBIVATE S VAUČEROM ZA USLUGU PRONALASKA PROBOJA?Usluga pronalaska proboja je tehnička procjena i analiza organizacijske infrastrukture, krajnjih točaka i poslužitelja radi traženja pokazatelja proboja ili bilo kakvih indikatora o zlonamjernim aktivnostima.

Za mnoge kompanije vrijeme otkrivanja napada može se produljiti zbog slabe efikasnosti trenutnih rješenja za kibernetičku sigurnost i njene mogućnosti detekcije naprednih i „tihih“ napada.
Uslugom pronalaska proboja kompanije mogu minimizirati vrijeme prisutnosti napadača i saznati jesu li napadači probili obranu, tj. kreću li se neprimjetno u vašem IT okruženju.

PONUDA
 • Izvješće o otkrivanju kompromisa – Sažetak pronađenih upada i proboja generiranih alatom za otkrivanje kompromisa
 • Preporuke za uklanjanje potencijalno pronađenih upada ili proboja
BUDŽETVrijednost do 110.000 kn
VRIJEME TRAJANJA PROJEKTADo 15 dana (usluga je ograničena na do 100 krajnjih točaka – radne stanice i poslužitelji)

Za više informacija kontaktirajte nas s povjerenjem!

Vaučeri za digitalizaciju

 

Vaučeri služe kao potpora za digitalizaciju poslovnih modela poduzeća. Vaučeri omogućuju pristup specifičnim uslugama u području digitalizacije i digitalne transformacije s ciljem razvoja inovativnih projekata. Jedna tvrtka može iskoristiti dva od četiri ponuđenih vaučera i na taj način značajno unaprijediti svoje poslovanje. 

 

Svaki vaučer može kombinirati više usluga vezanih uz digitalizaciju poduzeća što je detaljno opisano u uslugama. 

 • Vaučer za razvoj ili primjenu složenih digitalnih proizvoda i usluga(150.000 kn/korisnik)

 • Ovaj vaučer je izvrsna prilika da svoje poslovanje dignete na višu razinu i osuvremenite proizvodne pogone pametnim uslugama (Industry 4.0, Internet Of Things, Big Data…)

   


   

  Za više informacija kontaktirajte nas s povjerenjem!
  eu_fondovi@t.ht.hr

 • Vaučer za strategiju digitalne transformacije(76.000 kn/korisnik)

 • Saznajte kako uz pomoć bespovratnih sredstava možete digitalizirati i unaprijediti svoje poslovanje – omogućite svojim zaposlenicima da uz pomoć digitalnih alata (Microsoft Office 365, CRM, DMS…) svoj posao obavljaju jednostavnije, ali istodobno i učinkovitije i sigurnije. Bilo da rade iz ureda ili iz udobnosti vlastitog doma.

   


   

  Za više informacija kontaktirajte nas s povjerenjem!
  eu_fondovi@t.ht.hr

Grantovi – bespovratne potpore za digitalizaciju

 

Grantovi će financijski poduprijeti uvođenje digitalnih rješenja u poslovanje kao i digitalnu transformaciju MSP-a. Ovim sredstvima omogućit će se povećanje kapaciteta za digitalnu transformaciju poduzeća nabavom digitalnih alata i opreme te jačanjem ljudskih kapaciteta za razvoj i primjenu novih proizvoda, usluga i procesa.

 

Grant za digitalizaciju (750.000 kn/korisnik)

 

Prihvatljivo: oprema, softver, edukacija zaposlenika, troškovi plaća za razdoblje u kojima zaposlenici rade na projektu i troškovi vanjskih davatelja usluga te dodatni režijski troškovi i ostali izdaci.  

 

Korištenjem usluga ponuđenim u vaučeru za strategiju digitalne transformacije MSP može pripremiti detaljno istraživanje potreba digitalizacije poduzeća dok samu implementaciju digitalne transformacije može sufinancirati putem granta.