Vaučer za kibernetičku sigurnost – usluga provjere ranjivosti i konfiguracije sigurnosnih postavki

SREDSTVA IZ EUROPSKE UNIJE ZA PODUZETNIKE

 

Vaučer za kibernetičku sigurnost – usluga provjere ranjivosti i konfiguracije sigurnosnih postavki

CILJSmanjiti rizike i spriječiti prijetnje vezane uz zastarjele inačice softvera ili neispravne/nesigurne konfiguracije sistema.
IZAZOVDa bi IT okruženje bilo pravovremeno zaštićeno i ranjivosti uklonjene, potrebno je periodično raditi provjere ranjivosti što je mnogim tvrtkama izazov radi nedostatka tehnoloških rješenja i/ili stručnog kadra.
ŠTO DOBIVATE S VAUČEROM ZA PROVJERU RANJIVOSTI I KONFIGURACIJE SIGURNOSNIH POSTAVKI?Stručnu analizu ranjivosti sustava vezano uz zastarjele inačice softvera ili neispravne/nesigurne konfiguracije sistema.
PONUDA
 • Izvješće o pronađenim ranjivostima – Izvještaj sa popisom pronađenih ranjivosti na sustavima koje treba ukloniti po prioritetima
 • Izvješće s preporukama i postupcima za uklanjanje pronađenih ranjivosti
BUDŽETVrijednost do 110.000 kn
VRIJEME TRAJANJA PROJEKTADo 7 dana (usluga je ograničena na do 100 krajnjih točaka – radne stanice i poslužitelji)

Za više informacija kontaktirajte nas s povjerenjem!

Vaučeri za digitalizaciju

 

Vaučeri služe kao potpora za digitalizaciju poslovnih modela poduzeća. Vaučeri omogućuju pristup specifičnim uslugama u području digitalizacije i digitalne transformacije s ciljem razvoja inovativnih projekata. Jedna tvrtka može iskoristiti dva od četiri ponuđenih vaučera i na taj način značajno unaprijediti svoje poslovanje. 

 

Svaki vaučer može kombinirati više usluga vezanih uz digitalizaciju poduzeća što je detaljno opisano u uslugama. 

 • Vaučer za razvoj ili primjenu složenih digitalnih proizvoda i usluga(150.000 kn/korisnik)

 • Ovaj vaučer je izvrsna prilika da svoje poslovanje dignete na višu razinu i osuvremenite proizvodne pogone pametnim uslugama (Industry 4.0, Internet Of Things, Big Data…)

   


   

  Za više informacija kontaktirajte nas s povjerenjem!
  eu_fondovi@t.ht.hr

 • Vaučer za strategiju digitalne transformacije(76.000 kn/korisnik)

 • Saznajte kako uz pomoć bespovratnih sredstava možete digitalizirati i unaprijediti svoje poslovanje – omogućite svojim zaposlenicima da uz pomoć digitalnih alata (Microsoft Office 365, CRM, DMS…) svoj posao obavljaju jednostavnije, ali istodobno i učinkovitije i sigurnije. Bilo da rade iz ureda ili iz udobnosti vlastitog doma.

   


   

  Za više informacija kontaktirajte nas s povjerenjem!
  eu_fondovi@t.ht.hr

Grantovi – bespovratne potpore za digitalizaciju

 

Grantovi će financijski poduprijeti uvođenje digitalnih rješenja u poslovanje kao i digitalnu transformaciju MSP-a. Ovim sredstvima omogućit će se povećanje kapaciteta za digitalnu transformaciju poduzeća nabavom digitalnih alata i opreme te jačanjem ljudskih kapaciteta za razvoj i primjenu novih proizvoda, usluga i procesa.

 

Grant za digitalizaciju (750.000 kn/korisnik)

 

Prihvatljivo: oprema, softver, edukacija zaposlenika, troškovi plaća za razdoblje u kojima zaposlenici rade na projektu i troškovi vanjskih davatelja usluga te dodatni režijski troškovi i ostali izdaci.  

 

Korištenjem usluga ponuđenim u vaučeru za strategiju digitalne transformacije MSP može pripremiti detaljno istraživanje potreba digitalizacije poduzeća dok samu implementaciju digitalne transformacije može sufinancirati putem granta.