Vaučer za kibernetičku sigurnost – usluga uspostave programa informacijske sigurnosti

SREDSTVA IZ EUROPSKE UNIJE ZA PODUZETNIKE

 

Vaučer za kibernetičku sigurnost – usluga uspostave programa informacijske sigurnosti

CILJUspostavljanje ISMS-a (sustava upravljanja informacijskom sigurnošću)
IZAZOVKibernetički napadi i briga o privatnosti podataka glavni su prioritet kompanija, a jedan od temeljnih pristupa za umanjenje rizika je primjena ISMS-a.
ŠTO DOBIVATE S VAUČEROM ZA USLUGU USPOSTAVE PROGRAMA INFORMACIJSKE SIGURNOSTI?Korištenjem ove usluge organizacija će uspješno uspostaviti ISMS sustav.

ISMS je sustav procesa, dokumenata, tehnologija i definiranja uloga zaposlenika u provedbi zaštite koji pomaže organizacijama na jednom mjestu upravljati, nadzirati i poboljšati svoju informacijsku sigurnost. ISO 27001 je međunarodna norma koja opisuje najbolju praksu za ISMS.

PONUDAUspostava sustava informacijske usklađenosti do certifikacije za ISO 27001
BUDŽETVrijednost do 110.000 kn
VRIJEME TRAJANJA PROJEKTADo 25 dana

Za više informacija kontaktirajte nas s povjerenjem!

Vaučeri za digitalizaciju

 

Vaučeri služe kao potpora za digitalizaciju poslovnih modela poduzeća. Vaučeri omogućuju pristup specifičnim uslugama u području digitalizacije i digitalne transformacije s ciljem razvoja inovativnih projekata. Jedna tvrtka može iskoristiti dva od četiri ponuđenih vaučera i na taj način značajno unaprijediti svoje poslovanje. 

 

Svaki vaučer može kombinirati više usluga vezanih uz digitalizaciju poduzeća što je detaljno opisano u uslugama. 

 • Vaučer za razvoj ili primjenu složenih digitalnih proizvoda i usluga(150.000 kn/korisnik)

 • Ovaj vaučer je izvrsna prilika da svoje poslovanje dignete na višu razinu i osuvremenite proizvodne pogone pametnim uslugama (Industry 4.0, Internet Of Things, Big Data…)

   


   

  Za više informacija kontaktirajte nas s povjerenjem!
  eu_fondovi@t.ht.hr

 • Vaučer za strategiju digitalne transformacije(76.000 kn/korisnik)

 • Saznajte kako uz pomoć bespovratnih sredstava možete digitalizirati i unaprijediti svoje poslovanje – omogućite svojim zaposlenicima da uz pomoć digitalnih alata (Microsoft Office 365, CRM, DMS…) svoj posao obavljaju jednostavnije, ali istodobno i učinkovitije i sigurnije. Bilo da rade iz ureda ili iz udobnosti vlastitog doma.

   


   

  Za više informacija kontaktirajte nas s povjerenjem!
  eu_fondovi@t.ht.hr

Grantovi – bespovratne potpore za digitalizaciju

 

Grantovi će financijski poduprijeti uvođenje digitalnih rješenja u poslovanje kao i digitalnu transformaciju MSP-a. Ovim sredstvima omogućit će se povećanje kapaciteta za digitalnu transformaciju poduzeća nabavom digitalnih alata i opreme te jačanjem ljudskih kapaciteta za razvoj i primjenu novih proizvoda, usluga i procesa.

 

Grant za digitalizaciju (750.000 kn/korisnik)

 

Prihvatljivo: oprema, softver, edukacija zaposlenika, troškovi plaća za razdoblje u kojima zaposlenici rade na projektu i troškovi vanjskih davatelja usluga te dodatni režijski troškovi i ostali izdaci.  

 

Korištenjem usluga ponuđenim u vaučeru za strategiju digitalne transformacije MSP može pripremiti detaljno istraživanje potreba digitalizacije poduzeća dok samu implementaciju digitalne transformacije može sufinancirati putem granta.