Vaučer za kibernetičku sigurnost – usluga za penetracijsko testiranje

SREDSTVA IZ EUROPSKE UNIJE ZA PODUZETNIKE

 

Vaučer za kibernetičku sigurnost – usluga za penetracijsko testiranje

CILJPronaći sigurnosne proboje koji mogu rezultirati direktnim financijskim gubitcima, narušiti ugled kompaniji, narušiti korisničko povjerenje, privući negativnu pažnju medija te rezultirati novčanim kaznama.
IZAZOVZbog kompleksnosti IT sustava teško je uvidjeti gdje se nalaze slabosti u IT okruženju. Dodatno, zbog nedostatka kadra koji se bavi IT sigurnošću kompanije nisu u mogućnosti dobiti kvalitetan uvid u stanje sigurnosti svojih IT sustava i aplikacija.
ŠTO DOBIVATE S VAUČEROM ZA PENETRACIJSKO TESTIRANJE?Penetracijsko testiranje može pomoći pri smanjenju rizika od navedenih negativnih posljedica na način da se provjeri jesu li sustavi ranjivi iz perspektive napadača.

Koristi penetracijskog testiranja:

 • Provjera mogućnosti proboja mreže
 • Identifikacija ranjivosti visokog rizika koje se mogu manifestirati kombiniranjem višestrukih ranjivosti niskog rizika
 • Identifikacija ranjivosti koje je teško ili nemoguće detektirati alatima za automatsku provjeru ranjivosti
 • Provjera sposobnosti internih IT odjela da uspješno detektiraju i odgovore na napade
 • Utvrđivanje ispravnosti uvedenih sigurnosnih kontrola i tehnologija (npr. kvaliteta funkcionalnosti i konfiguracije anitivirusnog, IPS, antispam ili data leak prevention sustava)
PONUDA
 • Izvješće o izvršenom penetracijskom testiranju koje sadrži sve pronađene propuste, slabosti i ranjivosti na sustavima. Dodatno, sadrži opise kako su ranjivosti bile iskorištene i koji je utjecaj iskorištavanja pronađenih propusta
 • Izvješće sa preporukama i postupcima za uklanjanje pronađenih propusta te prijedlozima za unaprijeđenije
BUDŽETVrijednost do 110.000 kn
VRIJEME TRAJANJA PROJEKTADo 15 dana (usluga je ograničena na do 10 čovjek/dana)

Za više informacija kontaktirajte nas s povjerenjem!

Vaučeri za digitalizaciju

 

Vaučeri služe kao potpora za digitalizaciju poslovnih modela poduzeća. Vaučeri omogućuju pristup specifičnim uslugama u području digitalizacije i digitalne transformacije s ciljem razvoja inovativnih projekata. Jedna tvrtka može iskoristiti dva od četiri ponuđenih vaučera i na taj način značajno unaprijediti svoje poslovanje. 

 

Svaki vaučer može kombinirati više usluga vezanih uz digitalizaciju poduzeća što je detaljno opisano u uslugama. 

 • Vaučer za razvoj ili primjenu složenih digitalnih proizvoda i usluga(150.000 kn/korisnik)

 • Ovaj vaučer je izvrsna prilika da svoje poslovanje dignete na višu razinu i osuvremenite proizvodne pogone pametnim uslugama (Industry 4.0, Internet Of Things, Big Data…)

   


   

  Za više informacija kontaktirajte nas s povjerenjem!
  eu_fondovi@t.ht.hr

 • Vaučer za strategiju digitalne transformacije(76.000 kn/korisnik)

 • Saznajte kako uz pomoć bespovratnih sredstava možete digitalizirati i unaprijediti svoje poslovanje – omogućite svojim zaposlenicima da uz pomoć digitalnih alata (Microsoft Office 365, CRM, DMS…) svoj posao obavljaju jednostavnije, ali istodobno i učinkovitije i sigurnije. Bilo da rade iz ureda ili iz udobnosti vlastitog doma.

   


   

  Za više informacija kontaktirajte nas s povjerenjem!
  eu_fondovi@t.ht.hr

Grantovi – bespovratne potpore za digitalizaciju

 

Grantovi će financijski poduprijeti uvođenje digitalnih rješenja u poslovanje kao i digitalnu transformaciju MSP-a. Ovim sredstvima omogućit će se povećanje kapaciteta za digitalnu transformaciju poduzeća nabavom digitalnih alata i opreme te jačanjem ljudskih kapaciteta za razvoj i primjenu novih proizvoda, usluga i procesa.

 

Grant za digitalizaciju (750.000 kn/korisnik)

 

Prihvatljivo: oprema, softver, edukacija zaposlenika, troškovi plaća za razdoblje u kojima zaposlenici rade na projektu i troškovi vanjskih davatelja usluga te dodatni režijski troškovi i ostali izdaci.  

 

Korištenjem usluga ponuđenim u vaučeru za strategiju digitalne transformacije MSP može pripremiti detaljno istraživanje potreba digitalizacije poduzeća dok samu implementaciju digitalne transformacije može sufinancirati putem granta.