Vaučer za kibernetičku sigurnost – usluga za procjenu rizika IT sigurnosti

SREDSTVA IZ EUROPSKE UNIJE ZA PODUZETNIKE

 

Vaučer za kibernetičku sigurnost – usluga za procjenu rizika IT sigurnosti

CILJUtvrditi ranjivosti u informacijskim sustavima i široj IT okolini, računanje vjerojatnosti rizičnog događaja te rangiranje sigurnosnih ugroza na temelju procjena rizika
IZAZOVZadržati razinu sigurnosti čitavog IT okruženja kompanije…
ŠTO DOBIVATE S VAUČEROM ZA USLUGU PROCJENE RIZIKA IT SIGURNOSTI?Temelj za izradu sigurnosne strategije jer omogućava razumijevanje kako događaji mogu utjecati vašu organizaciju na negativan način i koje sigurnosne praznine predstavljaju prijetnju vašim kritičnim informacijama. Na osnovu ove procjene tvrtke mogu donositi bolje sigurnosne odluke i poduzimati proaktivne mjere.
PONUDAIzvještaj koji sadrži:

 • Utvrđene vrijednosti informacija unutar organizacije
 • Identifikaciju prijetnji i ranjivosti
 • Procjenu utjecaja prijetnji ako do njih uistinu dođe
 • Zaključke o rizicima i načinima ublažavanja rizika
 • Dokumentaciju o postupku ocjenjivanja rizika
BUDŽETVrijednost do 110.000 kn
VRIJEME TRAJANJA PROJEKTA20 dana

Za više informacija kontaktirajte nas s povjerenjem!

Vaučeri za digitalizaciju

 

Vaučeri služe kao potpora za digitalizaciju poslovnih modela poduzeća. Vaučeri omogućuju pristup specifičnim uslugama u području digitalizacije i digitalne transformacije s ciljem razvoja inovativnih projekata. Jedna tvrtka može iskoristiti dva od četiri ponuđenih vaučera i na taj način značajno unaprijediti svoje poslovanje. 

 

Svaki vaučer može kombinirati više usluga vezanih uz digitalizaciju poduzeća što je detaljno opisano u uslugama. 

 • Vaučer za razvoj ili primjenu složenih digitalnih proizvoda i usluga(150.000 kn/korisnik)

 • Ovaj vaučer je izvrsna prilika da svoje poslovanje dignete na višu razinu i osuvremenite proizvodne pogone pametnim uslugama (Industry 4.0, Internet Of Things, Big Data…)

   


   

  Za više informacija kontaktirajte nas s povjerenjem!
  eu_fondovi@t.ht.hr

 • Vaučer za strategiju digitalne transformacije(76.000 kn/korisnik)

 • Saznajte kako uz pomoć bespovratnih sredstava možete digitalizirati i unaprijediti svoje poslovanje – omogućite svojim zaposlenicima da uz pomoć digitalnih alata (Microsoft Office 365, CRM, DMS…) svoj posao obavljaju jednostavnije, ali istodobno i učinkovitije i sigurnije. Bilo da rade iz ureda ili iz udobnosti vlastitog doma.

   


   

  Za više informacija kontaktirajte nas s povjerenjem!
  eu_fondovi@t.ht.hr

Grantovi – bespovratne potpore za digitalizaciju

 

Grantovi će financijski poduprijeti uvođenje digitalnih rješenja u poslovanje kao i digitalnu transformaciju MSP-a. Ovim sredstvima omogućit će se povećanje kapaciteta za digitalnu transformaciju poduzeća nabavom digitalnih alata i opreme te jačanjem ljudskih kapaciteta za razvoj i primjenu novih proizvoda, usluga i procesa.

 

Grant za digitalizaciju (750.000 kn/korisnik)

 

Prihvatljivo: oprema, softver, edukacija zaposlenika, troškovi plaća za razdoblje u kojima zaposlenici rade na projektu i troškovi vanjskih davatelja usluga te dodatni režijski troškovi i ostali izdaci.  

 

Korištenjem usluga ponuđenim u vaučeru za strategiju digitalne transformacije MSP može pripremiti detaljno istraživanje potreba digitalizacije poduzeća dok samu implementaciju digitalne transformacije može sufinancirati putem granta.