Vaučer za digitalnu strategiju i izradu internetske stranice

SREDSTVA IZ EUROPSKE UNIJE ZA PODUZETNIKE

 

Vaučer za digitalnu strategiju i izradu internetske stranice – bespovratna sredstva u iznosu od 75.000 kn po poduzeću

CILJPovećanje prodajnih prilika uslijed povećanja prisutnosti u digitalnim kanalima te izradu prezentacijskog weba
IZAZOVPrisutnost na Internetu i digitalnim kanalima komunikacije danas je nužnost kojom poduzeće dokazuje da prati trendove i potrebe tržišta bilo da radi s tvrtkama ili krajnjim potrošačima. Neadekvatna prezentacija ili potpuna nezastupljenost u digitalnim kanalima stvara vrlo lošu sliku o poduzeću.

S druge strane kvalitetna prezentacija povećava svjesnost potrošača o poduzeću i povećava prodajne prilike.

ŠTO DOBIVATE S VAUČEROM ZA STRATEGIJU I DIGITALNU PROMOCIJU TE IZRADU PREZENTACIJSKOG WEBA?
 • Kvalitetnu on line prezentaciju poduzeća putem vlastite web stranice
 • Optimizaciju web stranice provedbom AB testiranja i podataka iz Google analitycs-a u cilju bolje interakcije s kupcima
 • Stručnu uslugu konzaltinga iz domene digitalnog marketinga koja uključuje i unaprjeđenje profila poduzeća na društvenim mrežama
PONUDA
 • Istraživanje i definiranje strategije digitalnog marketinga: analiza postojećih digitalnih kanala tvrtke, analiza prisutnosti konkurencije u digitalnim kanalima, izrada prijedloga strategije digitalnog marketinga i plan provedbe digitalnog marketinga (uključuje plan aktivnosti i plan promocije te analizu profila na društvenim mrežama i prijedlog mjera unapređenja)
 • Izradu prezentacijskog weba: izrada web stranice korištenjem gotovih predefinirani elemenata i predložaka prilagođenih brandu korisnika/klijenta, implementacija GDPR funkcionalnosti (zakonski definiranih obaveza), SEO optimizacija, optimizacija sadržaja, hosting (1 godina), web domena (1 godina), fotografije i/ili ilustracije potrebne za web stranicu
 • Poboljšanje interakcije s kupcima:
  – Optimizacija web stranice temeljem AB testiranja i podataka iz Google analitycs-a u cilju bolje interakcije s kupcima
  – Kreiranje ili unaprijeđenje profila tvrtke na društvenim mrežama
BUDŽETVrijednost 75.000 kn

Za više informacija kontaktirajte nas s povjerenjem!

Vaučeri za digitalizaciju

 

Vaučeri služe kao potpora za digitalizaciju poslovnih modela poduzeća. Vaučeri omogućuju pristup specifičnim uslugama u području digitalizacije i digitalne transformacije s ciljem razvoja inovativnih projekata. Jedna tvrtka može iskoristiti dva od četiri ponuđenih vaučera i na taj način značajno unaprijediti svoje poslovanje. 

 

Svaki vaučer može kombinirati više usluga vezanih uz digitalizaciju poduzeća što je detaljno opisano u uslugama. 

 • Vaučer za razvoj ili primjenu složenih digitalnih proizvoda i usluga(150.000 kn/korisnik)

 • Ovaj vaučer je izvrsna prilika da svoje poslovanje dignete na višu razinu i osuvremenite proizvodne pogone pametnim uslugama (Industry 4.0, Internet Of Things, Big Data…)

   


   

  Za više informacija kontaktirajte nas s povjerenjem!
  eu_fondovi@t.ht.hr

 • Vaučer za strategiju digitalne transformacije(76.000 kn/korisnik)

 • Saznajte kako uz pomoć bespovratnih sredstava možete digitalizirati i unaprijediti svoje poslovanje – omogućite svojim zaposlenicima da uz pomoć digitalnih alata (Microsoft Office 365, CRM, DMS…) svoj posao obavljaju jednostavnije, ali istodobno i učinkovitije i sigurnije. Bilo da rade iz ureda ili iz udobnosti vlastitog doma.

   


   

  Za više informacija kontaktirajte nas s povjerenjem!
  eu_fondovi@t.ht.hr

Grantovi – bespovratne potpore za digitalizaciju

 

Grantovi će financijski poduprijeti uvođenje digitalnih rješenja u poslovanje kao i digitalnu transformaciju MSP-a. Ovim sredstvima omogućit će se povećanje kapaciteta za digitalnu transformaciju poduzeća nabavom digitalnih alata i opreme te jačanjem ljudskih kapaciteta za razvoj i primjenu novih proizvoda, usluga i procesa.

 

Grant za digitalizaciju (750.000 kn/korisnik)

 

Prihvatljivo: oprema, softver, edukacija zaposlenika, troškovi plaća za razdoblje u kojima zaposlenici rade na projektu i troškovi vanjskih davatelja usluga te dodatni režijski troškovi i ostali izdaci.  

 

Korištenjem usluga ponuđenim u vaučeru za strategiju digitalne transformacije MSP može pripremiti detaljno istraživanje potreba digitalizacije poduzeća dok samu implementaciju digitalne transformacije može sufinancirati putem granta.